Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz / Erkan Petekkaya Dan Acun Ilicali Ya Kerimcan Durmaz Cikisi / Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi.. Tv8'de yayınlanan ödül töreninde kerimcan durmaz da ödül tv8'de kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterine hayat veren petekkaya'nın sözleri durmaz'ı sinirlendirdi ve durmaz da sosyal medya. Kerimcan durmaz erkan petekkaya arasında ipler gerilmeye devam ediyor. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya'ya kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı kerimcan durmaz, erkan petekkaya'ya çok sert yanıt verdi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Erkan petekkaya'nın kerimcan durmaz üzerinden acun ilıcalı'ya da gönderme yaparak yayınladığı sosyal medya paylaşımına ilişkin yorumlar gündemden düşmüyor. Ilk çıkardığı kliple 5 gün boyunca türkiye trendlerde 1.

Jp7yv0tmnflbm
Jp7yv0tmnflbm from i.tv100.com
Birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı geceye erkan petekkaya yorumu gündem oldu. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya'ya kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Çok kısa bir süre sonra bu paylaşımını silip. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Kerimcan durmaz'ın uçakta yaşanan skandal görüntülerini de hatırlatan petekkaya, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi.

Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Bu olaya hatırlatma yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın kerimcan durmaz üzerinden acun ilıcalı'ya da gönderme yaparak yayınladığı sosyal medya paylaşımına ilişkin yorumlar gündemden düşmüyor. Kerimcan durmaz ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak erkan petekkaya'nın paylaşımlarına tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Tarafımı da dahil ederek acun ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan petekkaya, acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında öyle bir açıklama yaptı ki görenler adeta şok oldu! Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı kerimcan durmaz, erkan petekkaya'ya çok sert yanıt verdi. Ilk çıkardığı kliple 5 gün boyunca türkiye trendlerde 1. Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması.

Daha önce birçok dizi ve filmde rol alan ve şuanda tv 8 ekranlarında yayınlanan kırmızı oda adlı dizide sadi karakterini canlandıran ünlü oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya tv 8 kanalında yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi. Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti. Birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı geceye erkan petekkaya yorumu gündem oldu. Ilk çıkardığı kliple 5 gün boyunca türkiye trendlerde 1. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip, acun ilıcalı'ya kadar herkese sinirini kustu.

Kerimcan Durmaz I Gorunce Cildirdi Erkan Petekkaya Dan Acun Ilicali Ya Agir Sozler Ahlak Yoksunu
Kerimcan Durmaz I Gorunce Cildirdi Erkan Petekkaya Dan Acun Ilicali Ya Agir Sozler Ahlak Yoksunu from www.tvyayinakisi.com
Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Tv8'de yayınlanan ödül töreninde kerimcan durmaz da ödül tv8'de kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterine hayat veren petekkaya'nın sözleri durmaz'ı sinirlendirdi ve durmaz da sosyal medya. Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Kerimcan durmaz kendisine tepki gösteren erkan petekkaya'yı dava edeceğini açıkladı. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi.

Kerimcan durmaz erkan petekkaya arasında ipler gerilmeye devam ediyor.

Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Daha önce birçok dizi ve filmde rol alan ve şuanda tv 8 ekranlarında yayınlanan kırmızı oda adlı dizide sadi karakterini canlandıran ünlü oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya tv 8 kanalında yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Kerimcan durmaz, en i̇yi çıkış yapan kişi ödülünü aldı. Kerimcan durmaz'ın bir uçaktaki müstehcen görüntüleri zamanında gündeme gelmiş ve insanların büyük tepkisini toplamıştı. Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi. Başarılı oyuncu erkan petekkaya, uzun bir süredir kırmızı oda dizisinde sadi karakterini. Bu olaya hatırlatma yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti. Kerimcan durmaz kendisine tepki gösteren erkan petekkaya'yı dava edeceğini açıkladı. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! Kerimcan durmaz ise instagram hesabından yaptığı açıklamayla 'kimsenin yapacağım işleri karalamasına müsaade etmeyeceğim' diyerek yasal haklarını. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi. Durmaz, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Erkan petekkaya'nın kerimcan durmaz üzerinden acun ilıcalı'ya da gönderme yaparak yayınladığı sosyal medya paylaşımına ilişkin yorumlar gündemden düşmüyor.

Kerimcan Durmaz Kavgasinda Kiliclar Cekildi Erkan Petekkaya Ve Acun Ilicali Dan Art Arda Sok Eden Aciklamalar
Kerimcan Durmaz Kavgasinda Kiliclar Cekildi Erkan Petekkaya Ve Acun Ilicali Dan Art Arda Sok Eden Aciklamalar from www.tvyayinakisi.com
Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Oyuncu erkan petekkaya, geçtiğimiz hafta tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğin görünce instagram hesabından kanal sahibi acun ilıcalı'ya sert ifadelerle bulunmuştu. Çok kısa bir süre sonra bu paylaşımını silip. Başarılı oyuncu erkan petekkaya, uzun bir süredir kırmızı oda dizisinde sadi karakterini. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Kırmızı odada sadi karakterine hayat veren erkan petekkaya kerimcan durmaz'ın tv8 ekranlarında ödül almasına büyük tepki.

Erkan petekkaya'nın 'kerimcan durmaz' paylaşımını kimin sildirdiği ortaya çıktı.

Çok kısa bir süre sonra bu paylaşımını silip. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim dedi. Erkan petekkaya, acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında öyle bir açıklama yaptı ki görenler adeta şok oldu! Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı geceye erkan petekkaya yorumu gündem oldu. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi. Erkan petekkaya'nın 'kerimcan durmaz' paylaşımını kimin sildirdiği ortaya çıktı. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Bu olaya hatırlatma yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Kırmızı oda dizisinde rol alan erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe hakkında dava açılan kerimcan durmaz'a dün akşam tv8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verildi.

Durmaz, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı erkan petekkaya. Kerimcan durmaz ise erkan petekkaya'ya yölme tepki gösterdi: